Soiurile de struguri folositi pentru a face Cremant de Bordeaux sunt soiuri traditionale de struguri Bordeaux, albi si rosii, precum Semillon, Muscadelle sau Cabernet Franc. De asemenea, puteti gasi asa-numitele soiuri de struguri accesorii precum Ugni Blanc. Strugurii se culeg manual, iar vinurile sunt maturate in galerii naturale pentru minim 12 luni. AOC Cremant de Bordeaux respecta specificatii stricte, validate in Franta de catre Institutul National de Denumire de Origine sub dependenta Ministerului Agriculturii. Celene Saphir Rose Brut rafinat di expresiv, acest Bordeaux Rose Cremant premiat are o rotunjime si un echilibru linistitor. Bulele fine, matasoase, pline de note de citrice si grapefruit, confera acestui vin un farmec revigorant. Un aperitiv elegant pentru toate ocaziile. Soiurile de struguri folositi sunt 90% Cabernet Franc, 10% Merlot, recoltati manual, cu o prima vinificare dupa metoda traditionala, a doua fermentatie avand loc in sticla, maturat timp de 12 luni in galeriile naturale de calcar. Culoare: roz rafinat. Miros: note pline de citrice si grapefruit proaspat. Gust: bine echilibrat, cu o aciditate de citrice revigoranta si o senzatie de gura neteda. Temperatura de servire: 5 - 8 °C. Un aperitiv elegant pentru toate ocaziile!
